Tratament Infertilitate

La Sovata, factorii naturali pot ajuta la combaterea infertilității pe trei fronturi diferite:

Efectul anti-inflamator

Atât apa sărată din lacuri cât și nămolul au un puternic efect anti-inflamator. Acest lucru în sine poate înlătura de multe ori cauza infertilității.

Efectul hormonal

Apa sarată și nămolul conțin fito-hormoni, hormoni care sunt asemănători cu cei produși de organismul uman. Prin tratament, se poate obține o stimulare hormonală, care să redea organismului echilibrul hormonal atât de necesar producerii unei sarcini.

Efectul relaxant și anti-stres

Pe lângă faptul ca vă aflați într-un cadru natural liniștit și plăcut - cu un climat relaxant documentat - apa sărată, nămolul și masajul oferă încă un mecanism foarte eficient de combatere a stresului și atingerea unei stări de calm și relaxare. Sovata e renumită și pentru tratamentul anti-stres în sine. Iar stresul poate fi o cauză a infertilității.

Proceduri pentru combaterea infertilității

Cum anume se tratează infertilitatea la Sovata? Care sunt procedurile menite să declanșeze efectele menițonate mai sus?

Procedurile cu specific ginecologic sunt irigațiile cu apă sărată, tampoanele cu nămol, masajul pelvic, electroterapia. La acestea se adaugă și procedurile mai generale, cum ar fi împachetările cu nămol, baia în bazinul termal, diferite tipuri de masaj. Toate aceste proceduri au ca scop producerea efectelor menționate mai sus: anti-inflamator / hormonal / anti-stres. Nu în ultimul rând, doctorii din stațiune pot recomanda și o cură nutritivă, care să maximizeze șansele producerii unei sarcini.

Efectele unei cure ginecologice la Sovata pot dura câteva luni. Iar atunci când cura ginecologică e urmată și de un tratament alopatic, cum ar fi fertilizarea In Vitro, șansele producerii unei sarcini pot crește și mai mult.

 

Rezervări:

Cazare + Cură ginecologică - Hotel Brădet

Cazare + Cură ginecologică - Hotel Sovata

Acest site folosește cookies . Detalii.

Navigarea implică acceptarea lor